|
|
|
|
porcukor
2 ek cukrozatlan kakaópor
6 evőkanál finomliszt
A krémhez
900 ml habtejszín
150 g porcukor
1 ek vaníliás cukor
3 ek cukrozatlan kakaópor
2 ek zselatin
100 ml tej
A tetejére
200 g étcsokoládé
50 g vajelkészítés
A tésztához a tojásokat kettéválasztjuk. A sárgákat habosra keverjük a cukorral.| |
2019-08-22 21:00:46 |
|
|
|
|
cukor,
4 evőkanál liszt,
egy csipet só,
Hozzávalók a töltelékhez:
5-6 db alma,
150 g cukor,
2 db narancs,
2 tasak zselatin,
egy teáskanál vanília aroma
A díszítéshez:
200 ml tejszínhab,
50 g étcsokoládé.
Elkészítés:
Verjük fel a tojásfehérjét egy |
2018-11-09 20:07:02 |
|
|
|
|
|
joghurt
80 g fehér csokoládé
230 g cukor
28 g vaníliás cukor
5 dl Meggle cukrászhab (habtejszín)
1 cs habfixáló
200 g málna
8 db lapzselatin
Málnazselé:
120 g málna
6 ek cukor
5 g zselatin
2 ek víz
Csokikrém:
100 g tejcsokoládé/étcsokoládé |
2018-07-31 14:22:45 |
|
|
|
|
SÜTNI!!!
Hozzávalók:
1. réteg (alulról felfelé haladva)
3 tojás
6 evőkanál porcukor
1,5 dl hideg víz
1 nagy csomag (20 gr) porzselatin
2. réteg
3 tojás
5 evőkanál porcukor
1 evőkanál cukrozatlan (nálam holland) kakaópor
1,5 dl hideg víz
1 nagy csomag (20 gr |
2018-03-05 23:35:50 |
|
|
|
|
dkg cukor
1 db citrom héja és leve
3 dl, habtejszín , kemény habbá verve
10 dkg őszibarackbefőtt, felkockázva
10 dkg ananászbefőtt, felkockázva
1 púpos evőkanál zselatinpor
fél deci hideg víz
Díszítéshez :
Ananász és barackbefőttElkészítése :
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét a cukorral kemény |
2017-12-22 17:44:11 |
|
|
|
|
cm-es tepsiben.
Krém:
8 dl tej
2 csomag vaníliás purdingpor
15 dkg cukor
1 narancs
8 dkg csokoládé
1 csomag étkezési zselatin
3 dl habtejszín
A krémhez a tejből, a pudingokból a cukorral sűrű krémet főzünk, majd még melegen belereszeljük a narancs héját. A zselatint beáztatjuk pár percre a n |
2017-08-30 11:43:23 |
|
|
|
|
cseresznye:
-500 Ml tejszín 30%, hűtött
-800 G cseresznye (friss vagy fagyasztott)
-2 Evőkanál citromlé
-5 Evőkanál cukor
-közelítòleg 100 ml víz
-24 G zselatin por (6 TSP) vagy 6 leveles zselatin
Csokiöntettel (ganache):
125 ml tejszín 30%
-125 G étcsokoládé
Ezen kívül:
-wi¶nie díszíteni
-Pol Pohár cherr |
2017-02-23 12:58:51 |
|
|
|
|
Rizspelyhes almás torta
Hozzávalók:
-rizses karamellás réteg:
15 dkg kristálycukor
2.5 dl tej
1 ek zselatin+víz
|
2017-02-09 12:15:16 |
|
|
|
|
vaníliás cukor
1-2 csepp mandula esszencia
szirup
100 g cukor
150 ml vízzel
4 evőkanál rum
mázokhot
300g kimagozott cseresznye
2 tasak zselatin
Cseresznye és sajttorta - Hogyan készüljünk
Készíts egy darab piskóta kakaó, és hagyjuk kihűlni. Egyszerű csokoládé elolvad gőzfürdő, hagyjuk egy kicsit hűlni, majd tegye |
2017-01-25 10:51:47 |
|
|
|
|
nélkül!
Hozzávalók
Kekszes alaphoz:
22 dkg oreo keksz
8 dkg olvasztott vaj
A mousse-hoz :
3,5 dl tejszín
15 dkg fehér csokoládé
5 g zselatin
2 ek víz
10 dkg "candy cane" botcukor (kampó alakú nyalóka)Elkészítés
A kekszet késes aprítóval ledaráljuk, |
2016-12-13 23:37:32 |
|
|
|
|
teáskanál szódabikarbóna
1/2 teáskanál só
Almás krémhez:
44,5 dkg alma (hámozott, kimagozott mennyiség)
15 dkg víz
10 dkg cukor
2 dkg zselatin
Karamellás krémhez:
17 dkg cukor
10 dkg víz
10 dkg tejkaramellás cukor
40 dkg habtejszín
2 csomag habfixáló
Tetejére:
|
2016-10-11 23:30:59 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
Rigó Jancsi, tojásokat kettéválasztjuk, sárgákat habosra, teáskanál vanília, francia salátát, cukorral kemény, cukorral sűrű, narancs héját, zselatint beáztatjuk, darab piskóta, kicsit hűlni, kekszet késes, koktélparadicsom, őszibarackbefőtt, kettéválasztjuk, ffyiamudndqclcb, sonkatekercshez, kaszinótojáshoz, szódabikarbóna, csokiöntettel, kristálycukor, sztracsatella, nmoyqbxkjvoei, ananászbefőtt, tojásfehérjét, vajelkészítés, |
|
|
|